opc_loader

Hanglampen aan Vintage Snoer

Art Deco lampen aan vintage snoer

Lampen aan linnen snoeren roepen het ultieme vintage gevoel op. Bij Art Deco Trade bestelt u gemakkelijk Art Deco lampen aan een zwart linnen snoer. Lampen aan een vintage linnen snoer, ook wel katoensnoer genoemd, staan stoer en hip.

Art Deco lampen aan een vintage snoer komen esthetisch gezien het beste tot hun recht met een glaskap met gripmaat 8. Elke glaskap met gripmaat 8 kan gecombineerd worden met een linnen snoer. Andere gripmaten op aanvraag. Door te kiezen voor een glaskap in gripmaat 8 heeft u de meeste mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het gegroepeerd ophangen van Art Deco lampen aan een linnen snoer, bijvoorbeeld in een hal of trappenhuis. Dit geeft een speels effect. Ook is het op aanvraag mogelijk om meerder Art Deco lampen aan een linnen snoer aan een grotere plafondplaat te bestellen. De lengte van het katoensnoer is standaard 150 cm. Indien gewenst kan het vintage linnen snoer ingekort of verlengd worden.

Er zijn diverse opties te kiezen. Het snoer is uitgevoerd in zwart linnen/katoen en gemonteerd aan een afgeronde of strakke plafondplaat en gripkap. Daarnaast kan er gekozen worden tussen mat nikkel, nikkel, brons of messing. Zo stelt u zelf een Art Deco lamp aan een vintage linnen snoer samen. Per complete lamp zijn dus 8 opties beschikbaar