opc_loader
Herfst korting 2022 10% extra korting kortingscode: Herfst2022
Meest populaire artikelen

Art-deco Tiffany glaskunst | Tiffanylampenhuis

Als er iemand is die zich pionier op het gebied van glaskunst mag noemen, dan is het Louis Comfort Tiffany wel. Een kunstenaar die in de 18e en 19e eeuw wereldwijde faam bereikte met zijn gebrandschilderde glas en lampen in art-deco en art-nouveau stijl. Kunststromingen die gekarakteriseerd worden door allerlei patronen en prachtige, heldere kleuren. Met een grote inspiratiebron: de natuur. Bekijkt u onze collectie aan Tiffany-lampen, dan vallen direct de mooie plant-, bloem en diermotieven op. Geometrische patronen wisselen af met vloeiende lijnen en zweepslagmotieven. Stuk voor stuk schitterende pronkstukken die uw interieur in een handomdraai meer allure geeft. Bent u ben benieuwd naar onze collectie? Bekijk dan eens onderstaand aanbod:

Net als u zijn wij gek op mooie designitems. Daarom bieden wij u graag genoeg keuze zodat er altijd iets van uw gading bij zit. Kies iets dat zowel goed bij u als bij uw interieur past en haal vandaag nog een prachtige stukje kunst in huis.

Art-deco | Glas-in-lood lamp

Glas-in-lood lampen geven niet alleen licht, ze verspreiden ook nog eens prachtige kleuren zodra u ze aanknipt. Het zijn echte sfeermakers die in iedere hoek van uw woon- slaap-, of studeerkamer heel mooi zullen staan. Helemaal tijdens de soms zo grauwe winters in ons land, zijn de lampen van Tiffany echte lichtpuntjes in uw woning.

Glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany omwikkelde ieder glasstukje met koperfolie en soldeerde deze vervolgens met de hand aan elkaar. Het resultaat? Een hele collectie lampen die allemaal van elkaar verschillen. De originele lampen van deze pionier zijn een fortuin waard, waardoor ze vaak alleen nog in musea te bezichtigen zijn. Maar bij Tiffanylampenhuis bieden we u prachtige replica’s die niet van het origineel zijn te onderscheiden. We krijgen ze geleverd van zeven hoogstaande importeurs uit heel Europa, die de Tiffany-techniek volledig onder de knie hebben. Zo heeft u voor een fractie van de prijs bijna hetzelfde unieke item in uw woning staan of hangen.

Tiffany lampen | Art-deco | Tiffanylampenhuis

Bent u nog steeds op zoek naar die ene eyecatcher voor uw interieur? Dan bieden wij u een uitgebreid assortiment van art-deco lampen die in ieder interieur prachtig zullen staan. Honderden soorten lampen in allerlei motieven en patronen. De echte verzamelaars kunnen hun collectie aanvullen met een item dat ze nog niet bezitten, terwijl de starters op dit gebied bij Tiffanylampenhuis hun eerste aanschaf kunnen doen. Maar pas op: eenmaal zo’n prachtig art-deco item van deze gerenommeerde kunstenaar in huis, doet u verlangen naar meer. Logisch. Het zijn prachtige stukjes kunst waar een eeuwenoude geschiedenis achter zit.

Vragen? Wij helpen u graag verder

Is uw lamp op voorraad en bestelt u deze voor 12 uur ’s middags, dan heeft u ‘m de volgende dag al in huis. Mét een gratis passende lichtbron, omdat u uw nieuwe aankoop natuurlijk zo snel mogelijk wilt uitproberen. Op alle lampen in onze collectie zit twee jaar garantie. Een prettig idee! Evenals de kans om uw lamp binnen 20 dagen te ruilen wanneer u niet tevreden bent. Bij Tiffanylampenhuis doen we alles om u de beste service te leveren.