opc_loader

Losse voeten, vloerlampen en ophangingen voor Tiffany

Bent u net als ons gek op de verlichting van Tiffany? Dan is het samenstellen van uw eigen lamp natuurlijk helemaal een uitkomst. Door een losse lampenvoet, plafondlampophanging of hangpendel te combineren met een zelfgekozen Tiffany lampenkap, heeft u straks een volledige eigen ontwerp in handen.

Tiffany Lampenvoet

U kunt uw creativiteit de vrije loop laten en precies de lamp van uw dromen samenstellen. Laat u inspireren door de prachtige gekleurde glasstukjes en de befaamde Tiffany-techniek waarmee iedere lamp tot in de kleinste details is afgewerkt. In onze collectie vindt u niets anders dan kwaliteit. Wij werken samen met de beste importeurs van Europa, waardoor we u de meest bijzondere Tiffany lampenvoeten kunnen bieden. We hebben alvast een voorselectie voor u gemaakt:

  • Losse lampenvoeten
  • Losse vloerlampen
  • Losse wandlampen
  • Ophangingen hanglampen en plafonnieres

Losse lampenvoeten | Stel uw eigen Tiffany lamp samen


Het samenstellen van uw eigen Tiffany lamp is natuurlijk al een feestje op zich. Bedenk wat goed bij uw interieur én bij u past, en kies daar de juiste lampenvoet en lampenkap op uit. U heeft vast een bepaalde voorkeur qua stijl; gelukkig hebben zo’n uitgebreid assortiment dat er sowieso iets van uw gading bij zit. Alle producten zijn stuk voor stuk uniek, zo ook de lampenvoeten van dit gerenommeerde merk. De credits voor al deze bijzondere ontwerpen gaan naar Louis Comfort Tiffany. Een glaskunstenaar uit de 19e eeuw die een grote fascinatie had voor glas-in-lood. Dit effect ziet u dan ook in bijna alle items van Tiffany terug. Bijzondere en karakteristieke objecten die prachtig staan in uw woon-, studeer-, of slaapkamer. Allemaal staan ze garant voor een bijzonder warm en sfeervol accent in uw woning.

Tiffany lamp | Een prachtig pronkstuk


Door uw eigen lamp samen te stellen, kunt u een beetje spelen met verschillende stijlen. Combineer bijvoorbeeld een landelijk lampenvoet met een iets modernere lampenkap, en u heeft een heel eigen stijl gecreëerd. Door de bijzondere techniek, aparte vormen en prachtige lichtaccenten, gaat een Tiffany lamp nooit vervelen. Ontvangt u gasten, dan is dit pronkstuk op uw dressoir waarschijnlijk het eerste wat ze zien. Het is een duurzaam stukje kunst die u levenslang bij u houdt. Bij Tiffanylampenhuis vinden we dit ook erg belangrijk, daarom zit er op iedere lamp twee jaar garantie. We willen dat u zo lang mogelijk van uw aankoop kunt genieten. Want een Tiffany lamp is niet zomaar iets!

Wilt u een Tiffany lampenvoet bestellen?


Onze collectie is lekker gevarieerd en daarom geschikt voor heel veel verschillende interieurstijlen. Mocht u een eigen lamp willen samenstellen maar komt u er niet helemaal uit? Dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst. Onze medewerkers hebben allemaal een passie voor Tiffany verlichting, dus ze kunnen u prima van advies voorzien. Uiteraard kunt u alle producten gewoon online bestellen. Met de garantie dat u alles binnen 20 kalenderdagen kunt retourneren of ruilen, is dit natuurlijk een heel veilig idee. Mocht u de lampenvoeten en lampenkappen eerst in het echt willen bewonderen, dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel in Rijssen. Heeft u vragen? Bel dan met onze klantenservice via 0548 51 22 95 en wij helpen u graag verder.