opc_loader

Tiffany Lampe de chevet

Lampes de table Tiffany - Artisanat pur
Fabriqué à la main et en verre véritable. La lampe de table Tiffany est une œuvre d'art pure qui transforme immédiatement votre bureau, table basse ou buffet en quelque chose de spécial. Vous cherchez un objet unique pour votre maison ? Alors jetez un coup d'œil à notre belle collection avec plus de 200 types de lampes de table Tiffany.

Tiffany tafellamp

Uiteraard vindt u bij ons niets anders dan de hoogste kwaliteit en de vriendelijkste prijzen. Of u nu een echte verzamelaar bent of gewoon een liefhebber van puur vakmanschap, in ons assortiment vindt u altijd dé Tiffany lamp die perfect volstaat in uw interieur. Een selectie:

Tafellamp Tiffany – De mooiste exemplaren vindt u hier


Bent u bekend met de tafellampen van Tiffany, dan weet u dat ieder item uniek is. Dat komt omdat het bij Tiffany om handwerk gaat. Daarnaast zijn de gebruikte glassoorten - binnen dezelfde kleur - per centimeter verschillend. Voor welk exemplaar u ook gaat, er is niemand die precies dezelfde tafellamp in huis heeft staan. En als echte liefhebber van mooie en unieke exemplaren, is dat natuurlijk een hele fijne gedachte.

Een tafellamp van Tiffany is een schitterend stukje kunst die uw hele interieur direct meer allure geeft. Door de prachtige motieven en het kenmerkende glas-in-lood effect, ziet u telkens weer iets nieuws. Een Tiffany lamp trekt ieders aandacht en brengt enorm veel warmte en kleur in huis. Een echte eyecatcher dus!

Tiffany’s tafellampen – Een stukje kunst bij u in huis


Wat voor een soort Tiffany tafellamp u ook zoekt, ons gevarieerde assortiment biedt voor ieder interieur uitkomst. Groot of klein, traditioneel of modern, romantisch art nouveau of strak art deco, bij Tiffany Lampenhuis houden we met alle wensen rekening. Ieder mens is anders en ieder interieur is uniek, daarom is bij ons de variatie in lampen ook zo uitgebreid. Op onze website vindt u een collectie die is samengesteld uit de mooiste lampen van zeven verschillende Europese importeurs. Wat hen verbindt? Kwaliteit. Zowel de verwerking en gehanteerde techniek als het gebruik van kleuren, patronen en glassoorten, al deze zaken hebben een grote rol gespeeld bij het selecteren van de juiste importeurs. U vindt bij ons niet anders dan het beste.

Wij helpen u graag verder


Een Tiffany tafellamp is bijzonder. Het maakt niet uit op welke plek u er een neerzet, door de kleurrijke lichtaccenten vervult het iedere hoek in huis direct met warmte. De regenboogkleurige glasstukjes en de buitengewoon mooie patronen zorgen direct voor een bijzondere sfeer. Een waar pronkstuk in uw woon-, slaap- of studeerkamer.   

Een tafellamp van Tiffany verveelt nooit; u heeft er jaren plezier van. Omdat we dit bij Tiffany Lampenhuis ook erg belangrijk vinden, geven we u twee jaar garantie op ons gehele assortiment. En is de lamp niet naar wens of wilt u toch een ander exemplaar uitzoeken? Dan kunt u uw aankoop altijd binnen een termijn van twintig kalenderdagen ruilen of retourneren. Geen enkel probleem. Daarnaast leveren wij alle armaturen uiteraard met een gratis lichtbron. Wilt u meer informatie? Dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen via (0) 548 51 22 95. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!