opc_loader
Filters
€ 81
€ 830
Merken

Glaspanelen

Naast reguliere lampen kunt u bij ons ook terecht voor glaspanelen van Tiffany. Mooie kunstobjecten die u overal in uw woning kunt ophangen. Uiteraard komen deze glaspanelen het beste tot hun recht wanneer de achtergrond verlicht is. Hang ze op een zonnige dag voor uw raam en het effect is verbijsterend. Prachtige lichtaccenten vullen de kamer, een schouwspel dat nooit verveelt.

Resultaat:1
Resultaat:1

Tiffany glaspanelen

Daarnaast zijn deze voorbeelden van glaskunst de ideale manier om inkijk te beperken.

Bent u naast de Tiffany glaspanelen benieuwd naar de rest van onze collectie? Bekijk dan eens:

Glaspanelen van Tiffany | Objecten met een geschiedenis

De glaspanelen van Tiffanny zijn ooit bedacht en ontworpen door Louis Comfort Tiffany. Gefascineerd door glas-in-lood objecten vroeg de kunstenaar in 1894 patent aan op het beroemde favrile glas. Na veel experimenteren heeft hij het voor elkaar gekregen om tot wel vijf verschillende kleuren te mengen, waarmee hij tot op heden de kijk op de glaskunst volledig heeft veranderd.

Glaspanelen van Tiffany zijn prachtig om als decoratie op te hangen. U kunt kiezen uit verschillende maten, vormen en stijlen. Een dragonfly- of bloemenmotief of juist mooie geometrische patronen, onze collectie aan glaspanelen is lekker gevarieerd. Bedenk goed wat bij uw interieur én u past, een Tiffany-item koopt u namelijk niet zomaar. Het is een duurzaam en tijdloos product waar u nooit op uitgekeken raakt, daarom is het belangrijk om een weloverwogen keus te maken.   

Bestel hier uw glaspanelen van Tiffany

Naast hangende glaspanelen hebben wij ook items in onze collectie die u neer kunt zetten. Tiffany glaspanelen met diepe rijke tinten die door de sprekende kleuren een prachtig effect geven in daglicht. Perfect te combineren met Tiffany verlichting uit de French art deco-serie.

De zeldzame originele glaspanelen uit de periode 1890 – 1910 zijn tegenwoordig niet meer te betalen. Gelukkig liggen de prijzen van de hedendaagse Tiffany panelen op een zeer betaalbaar niveau. Alle producten zijn met veel liefde en vakmanschap gemaakt, op precies dezelfde manier als destijds. Tiffanylampenhuis werkt samen met zeven geweldige importeurs uit Europa. Allemaal leveren ze de beste kwaliteit. Dat vinden we erg belangrijk, daarom geven we op al onze producten ook twee jaar garantie.

Heeft u vragen over Tiffany glaspanelend?

Bestel nu een prachtig Tiffany glaspaneel en geniet van dit mooie stukje kunst in uw woning. Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan kunt u deze binnen 20 kalenderdagen ruilen of retourneren. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een andere vraag, neem contact met ons op per mail of via 0548 - 51 22 95. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen.