opc_loader
Filters
€ 278
€ 1390
Merken

Grote Tiffany Hanglampen

U wilt een keer écht iets bijzonders aanschaffen voor boven uw eet- of salontafel? Dan zijn de grote hanglampen van Tiffany waarschijnlijk precies wat u zoekt. Prachtige eyecatchers die iedere ruimte in uw huis vervullen met de mooiste kleuren.

Tiffany | Grote hanglampen voor ieder interieur

De lampen staan bekend om het mooie glas-in-lood effect en zijn stuk voor stuk uniek. Laat u betoveren door de glaskunst van ontwerper Louis Comfort Tiffany en haal een prachtig stukje geschiedenis in huis. Mocht u naast een grote hanglamp nog een ander Tiffany item willen aanschaffen, bekijk dan eens ons aanbod aan:

Een grote hanglamp van Tiffany | Karakteristiek en stijlvol

Naast grote hanglampen vindt u bij ons uiteraard ook kleine Tiffany hanglampen. Voor welke afmeting u kiest, hangt met name af van de plek waar u de lamp wilt ophangen. Zoekt u iets voor boven uw zespersoons eettafel? Dan is een grote hanglamp hier heel geschikt voor. Deze valt net iets meer op en geeft echt body aan uw interieur. 

De bonte verzameling van kleuren maakt van iedere grote hanglamp van Tiffany een echt pronkstuk. Tiffany staat voor puur vakmanschap. Waar vindt u dat nog tegenwoordig? Iedere lamp is handgemaakt en uitgevoerd in de zogenoemde art nouveau- of art decostijl. Een item dat jaren meegaat en waar u nooit op uitgekeken raakt. Oftewel: een duurzaam product. En laten we daar bij Tiffanylampenhuis nu een groot liefhebber van zijn. Vandaar dat we op ieder product in onze collectie twee jaar garantie geven.

Grote Tiffany hanglampen | U vindt ze bij Tiffanylampenhuis

Bij Tiffanylampenhuis werken we samen met zeven Europese importeurs. Deze hebben wij met zorg geselecteerd en er is één ding wat hen onlosmakelijk verbindt: kwaliteit. In onze webshop vindt u alleen maar kwaliteitslampen, voor minder doen we het niet.

Louis Comfort Tiffany stopte destijds enorm veel tijd en geld in de ontwikkeling van een nieuw soort gekleurd glas. Verschillende lagen, reliëfs en bijzondere structuren, resulteerde in het door Tiffany gepatenteerd favrile glas dat nu nog steeds in een oneindig aantal variaties verkrijgbaar is. De lampen uit de periode 1890 – 1910 zijn tegenwoordig onbetaalbaar geworden. Gelukkig liggen de prijzen van de hedendaagse Tiffany lampen op een zeer betaalbaar niveau. Nog steeds met de hand gemaakt, op dezelfde manier als destijds gebeurde.

Neem contact met ons op voor Grote Tiffany Hanglampen

De grote hanglampen van Tiffany hebben stuk voor stuk een andere stijl. Bent u gek op het dragonfly patroon of kiest u liever voor een variant met fruitafbeeldingen? Beide – en meer - vindt u terug in ons assortiment. Bij Tiffanylampenhuis houden we van afwisseling, daarom bieden we u ook graag zoveel mogelijk keus.

Toch niet tevreden met uw gekochte items? Dan kunt u uw bestelling binnen 20 kalenderdagen ruilen of retourneren. Geen enkel probleem. Heeft u vragen? Bel dan met onze klantenservice via 0548 51 22 95 en wij helpen u graag verder.