opc_loader

Tiffany Wandlampen

Een wandlamp is ideaal voor de kleinere ruimtes in uw woning die toch enigszins verlichting nodig hebben. Uiteraard geven de wandlampen van Tiffany ook een extra touch aan uw interieur; het zijn namelijk schitterende lichtobjecten waarmee u direct een fijne sfeer creëert in iedere ruimte van uw huis. Zoals iedere lamp van Tiffany, zijn ook de wandlampen stuk voor stuk uniek.

Tiffany Wandlamp kopen?

Glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany varieerde veel met kleurintensiteit, techniek en materiaal, waardoor alle lampen op een bepaalde manier van elkaar verschillen. Houdt u dus net als ons van mooie objecten die niet iedereen zomaar in huis heeft staan? Dan is een Tiffany wandlamp precies wat u zoekt. Mocht u deze willen aanvullen met een ander Tiffany item uit onze collectie, bekijk dan ook eens:

Wandlamp Tiffany | Handgemaakt en scherp geprijsd

Ieder wandlamp van Tiffany is met de hand vervaardigd en daardoor uniek in zijn soort. Alle items uit onze collectie beschikken over hun eigen charme en prachtige uitstraling. De keuze is eindeloos. U vindt bij ons Tiffany wandlampen in alle soorten, vormen en maten. Door de originele patronen en het bijzondere kleurgebruik, is het een waar pronkstuk voor uw interieur. Wij bieden u enkel lampen die we zelf ook helemaal geweldig vinden. Net als u hebben wij een grote passie voor mooie dingen en werken daarom samen met zeven gerenommeerde importeurs uit Europa. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze leveren kwaliteit. Want dat is wat wij u willen bieden. Wandlampen die jaren meegaan en waar u nooit op uitgekeken raakt.  

Tiffany wandlampen | Koop ze online bij Tiffanylampenhuis

U zult verbaasd staan over wat een Tiffany wandlamp kan doen voor uw interieur. Iedere ietwat saaie wand in uw woning fleurt direct op door deze inspirerende lichtbronnen.

De originele Tiffany lampen stammen uit de periode 1890 - 1910 en zijn alleen nog te bewonderen in musea en in de verzamelingen van zeer rijke personen. De hedendaagse lampen van Tiffany zijn gelukkig een stuk betaalbaarder. Alle wandlampen in onze collectie zijn op precies dezelfde manier vervaardigd als destijds gebeurde. De techniek, het kleurgebruik en de materialen zijn niet veranderd. Daarom haalt u met een wandlamp van Tiffany een mooi stukje geschiedenis in huis waar u eindeloos van kunt genieten. U vindt bij ons diverse modellen; kies voor een cilindervorm, schelpvorm of voor een losse kap.

Wandlampen van Tiffany | Heeft u vragen?

De wandlampen van Tiffany zijn te verkrijgen in verschillende stijlen. Bent u gek op het dragonfly patroon of kiest u liever voor een variant met fruitafbeeldingen? Beide – en meer - vindt u terug in ons assortiment. Bij Tiffanylampenhuis houden we van mooie dingen en lekker veel afwisseling, daarom is onze collectie ook zo uitgebreid. 

Bent u toch niet helemaal tevreden met uw bestelling? Dan kunt u uw lampen binnen 20 kalenderdagen ruilen of retourneren. Geen enkel probleem. Verder geven wij op al onze producten twee jaar garantie. Heeft u vragen? Bel dan met onze klantenservice via 0548 51 22 95 en wij helpen u graag verder.