opc_loader
Filters
€ 259
€ 1558
Merken
Meest populaire artikelen

Tiffany Vloerlampen

Een vloerlamp van Tiffany is een item waar het hart van menig interieur liefhebber sneller van gaat kloppen. Het zijn opvallende lampen die in iedere hoek van uw huis prachtig zullen staan. Gebruik ‘m als leeslamp in uw studeerkamer, als extra verlichting naast uw fauteuil of in de hoek van de hal voor een gezellige entree.

Tiffany Vloerlampen

Een echte eyecatcher die bij binnenkomst direct in het oog springt. Bent u bekend met de vloerlampen van Tiffany, dan weet u dat ieder item uniek is. Glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany patenteerde in 1894 het Favrile glas, dat hij in een oneindig aantal variëteiten kon produceren. Geen enkele lamp is daardoor hetzelfde, u haalt dus echt een bijzonder stukje kunst in huis. Alle Tiffany producten zijn met de hand gemaakt en van zeer hoogstaand kwaliteit. Mocht u naast een vloerlamp nog meer op het gebied van verlichting willen aanschaffen, bekijk dan ook eens:

Bekijk onze producten van Tiffany | Staande lamp

Wanneer u ons assortiment op uw gemak bekijkt, ziet u dat wij ruim zestig prachtige staande lampen van Tiffany aanbieden. Ieder item heeft z’n eigen charme en straalt iets bijzonders uit. U kunt kiezen uit verschillende patronen en vormen; de staande lampen van Tiffany zijn stuk voor stuk schitterende kunstwerken. Door de mooie motieven en regenboogkleurige glasstukjes zijn het echt lampen waar u naar blijft kijken. Ze stralen enorm veel warmte uit en zorgen direct voor een fijne sfeer in uw woon-, slaap-, of studeerkamer. Met een staande lamp van Tiffany haalt u een pronkstuk in huis waar u nog heel lang van zult genieten. Omdat wij dit bij Tiffanylampenhuis ook erg belangrijk vinden, geven we op al onze producten twee jaar garantie. Een fijn idee toch?

Een vloerlamp van Tiffany | Scherp geprijsd en direct leverbaar 

Ons aanbod varieert van Tiffany vloerlampen met grote kappen en fijne leeslampen tot up-lights en vloerzuiltjes. Vervaardigd met de bekende Tiffany-techniek staan ze allemaal garant voor een bijzonder warm en sfeervol accent in uw woning. Schaft u een item aan van dit gerenommeerde merk, dan haalt u een stukje geschiedenis in huis. Originele Tiffanylampen uit de periode 1890 - 1910 zijn eigenlijk alleen nog te vinden in musea en in de verzamelingen van zeer gefortuneerde personen.

De prijzen voor hedendaagse Tiffany lampen liggen gelukkig op een heel betaalbaar niveau. Voor een prijs die vaak een stuk lager ligt dan ruim 100 jaar geleden, kunt u momenteel een prachtige lamp aanschaffen die nog steeds met de hand wordt gemaakt, op precies dezelfde manier als destijds.

Staande schemerlamp | Tiffany | Tiffanylampenhuis

De vloerlampen van Tiffany vindt u bij Tiffanylampenhuis in allerlei uitvoeringen. Door het grote formaat zijn staande lampen prominent aanwezig en geven ze uw interieur direct meer allure. Het is daarom erg belangrijk dat u een Tiffany lamp kiest dat zowel bij uw interieur als bij u past. Mocht u na uw bestelling hier toch aan twijfelen, dan kunt u uw item binnen 20 kalenderdagen ruilen of retourneren.

Om u extra van dienst te zijn, worden alle armaturen met een gratis lichtbron geleverd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail of telefonisch via: 0548 - 51 22 95. Uiteraard heten wij ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen.