opc_loader

Retour sturen

Je kunt je bestelling binnen 20 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, naar ons terugsturen. Tiffanylampenhuis boekt de koopsom dan zo snel mogelijk terug.

Het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht (ook wel retourrecht) is een wettelijk vastgestelde bedenktijd. Je hebt hierbij als consument 20 dagen de tijd om een artikel te bekijken en het desgewenst, zonder opgaaf van reden, terug te sturen.

Verlengd herroepingsrecht

Het verlengd herroepingsrecht  is een extra service van Tiffanylampenhuis aan onze klanten. Wij weten dat mensen soms wat meer tijd nodig hebt om te wennen aan nieuwe interieur­elementen en bieden je daarom graag 6 extra dagen aan. Zo heb je dus totaal 20 dagen om het product te goed te bekijken en, indien gewenst, terug te sturen. 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Herroeping

heeft het recht om binnen een termijn van 20 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 20 dagen na de dag.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de
overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten
gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de
overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke
terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht

Je kunt tot 20 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van redenen, gebruik maken van dit herroepingsrecht. Dit kan in tekstuele vorm (post of per e­mail) of door terugzending van het artikel. Hierbij kun je eenvoudig gebruik maken van het herroepingsformulier: herroepingsformulier downloaden (PDF) Dit is echter niet verplicht.

Tiffanylampenhuis / EVI Verlichting
Wierdensestraat 52
7461 BJ Rijssen, Nederland
(Tevens showroom)

Per e­mail stuur je de herroeping aan: info@tiffanylampenhuis.nl

Stuur het artikel in de originele staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking naar ons terug. De hiervoor gemaakte verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug. Hiervoor is een wettelijke termijn gesteld van maximaal 14 dagen, geteld vanaf de dag dat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht. In de praktijk gebeurt dit bij Tiffanylampenhuis binnen 2 a 3 dagen na ontvangst van de lamp.

Terugbetaling gebeurt met dezelfde betaalmethode waarmee je betaald hebt, tenzij we een andere methode met elkaar afspreken.

Transportschade is altijd voor rekening van de verzender. Lees daarom, als de originele verpakking niet meer voorhanden is, het verpakkings-advies onder aan deze pagina.

Defect / beschadigd ontvangen

Wij betreuren elk defect / beschadiging en doen er alles aan om dit te voorkomen. Toch komt het helaas een enkele keer voor. Mail ons in zo'n geval een aantal foto's om de schade te verduidelijken. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op en zullen er voor zorgen dat dit artikel zo snel mogelijk wordt omgeruild voor nieuw exemplaar.

LET OP: Gevallen van beschadiging worden alleen in behandeling genomen als deze binnen 8 kalenderdagen na ontvangst, via email ( info@tiffanylampenhuis.nl ), zijn gemeld.

Verkeerde artikel ontvangen

Als je een ander artikel hebt ontvangen dan je besteld hebt, neem je contact op met onze klantenservice door een mail (met foto's) te sturen naar info@tiffanylampenhuis.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op en zullen er voor zorgen dat dit artikel zo snel mogelijk wordt omgeruild voor de juiste lamp.