opc_loader

Glas-in-lood lamp | Tiffanylampenhuis

Lampen kunnen een interieur vaak maken of breken. Mooie verlichting is natuurlijk essentieel voor het creëren van een gezellige sfeer in huis. U kunt natuurlijk de eerste de beste lampenwinkel binnenstappen en daar enkele praktische lampen op de kop tikken zodat u er verder geen omkijken meer naar hebt. U kunt echter ook eens voor iets bijzonders gaan.

Daar zijn wij voor. Bij Tiffanylampenhuis bieden we u prachtige glas-in-lood lampen van het gerenommeerde merk Tiffany. Door de schitterende kleuren en de eeuwenoude techniek die erachter zit, haalt u met een Tiffany-lamp echt iets bijzonders in huis. Iets dat niemand anders heeft. Iedere glas-in-lood lamp binnen onze collectie in namelijk uniek in zijn soort. Voor welke lamp gaat u?

U ziet het: er is bij ons eindeloos veel keus. Bent u een verzamelaar van mooie, unieke designstukken, dan passen deze lampen van Tiffany perfect binnen uw verzameling.

Glas-in-lood lampen van Tiffany

Omdat de originele glas-in-lood lampen gemaakt door Louis Comfort Tiffany vaak een fortuin kosten, zijn deze alleen weggelegd voor de welgestelden onder ons. Daarom zijn deze lampen ook vaak alleen maar te bewonderen in musea. Tiffanylampenhuis werkt samen met de zeven beste importeurs van Europa die de Tiffany-methode volledig beheersen. Onze lampen zijn niet te onderscheiden van het origineel en de kwaliteit is ongekend. Wij bieden u alleen het beste van het beste, daarom zit er op iedere lamp in onze collectie een garantie van twee jaar. Waar wacht u nog op?

Lamp met glas-in-lood

Een lamp van glas-in-lood geeft naast een prachtig licht ook veel kleur aan uw interieur. De lampen in onze collectie kenmerken met name de art-nouveau stijl, wat inhoudt dat u veel motieven als bloemen, planten en dieren terugziet. Sierlijke ontwerpen die ervoor zorgen dat elke glas-in-lood lamp een pronkstuk wordt in uw woning. Ieder saai hoekje in uw interieur wordt in een handomdraai een sfeervol en stijlvol geheel met een Tiffany-lamp. Mocht u niet kunnen kiezen uit ons enorme aanbod, dan adviseren we u natuurlijk graag. Net als u zijn wij gek op mooie dingen en kunnen we geen genoeg krijgen van stijlvolle interieuritems als onze prachtige glas-in-lood lampen.

Glas-in-lood lamp te koop | Tiffanylampenhuis

Louis Comfort Tiffany wordt gezien als de pionier op het gebied van de glaskunst. In plaats van lood omwikkelde hij elk gekleurd stukje glas met koperfolie en soldeerde deze vervolgens met de hand aan elkaar. Een eeuwenoude techniek die nu nog steeds wordt toegepast. Omdat alles op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd, is geen enkele lamp hetzelfde. Perfect dus voor diegenen die graag iets in huis willen halen dat niemand anders heeft.

Omdat wij weten dat u uw nieuwe aankoop zo snel mogelijk wilt uitproberen, leveren wij bij iedere bestelling gratis een passende lichtbron. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0548 512295 of per mail: info@tiffanylampenhuis.nl.