opc_loader
Filters
€ 54
€ 325
Merken
764
Meest populaire artikelen

Dieren

Uw favoriete dier in de vorm van een prachtige lamp? In onze Tiffany collectie vindt u naast de reguliere verlichting ook prachtige lichtgevende dierfiguren.

Resultaat:1
Resultaat:1

Tiffany lampen | Dieren

Uitgevoerd in de meest sprekende kleuren staan deze objecten ontzettend mooi in uw interieur. Waar u ze ook neerzet, iedere ruimte in uw woning krijgt direct meer sfeer door het bijzondere warme licht dat deze lampen uitstralen. Met deze dierfiguren van Tiffany haalt u een waar kunstobject in huis waar u maar naar blijft kijken. Van regenboogachtige kleuren tot een iets sobere uitstraling, deze lampen vindt u in allerlei soorten, vormen en maten. Qua diersoorten kunt u kiezen uit:

Tiffany dieren | Prachtige kunstobjecten


We zijn erg trots op onze collectie Tiffany dieren. Net als u houden wij van mooie objecten, daarom werken we samen met zeven geweldige Europese importeurs. Stuk voor stuk leveren ze niets anders dan de beste kwaliteit. Een Tiffany item koopt u voor het leven. Daarom is het aan te raden om goed over uw aankoop na te denken. Wat past nu precies bij uw interieur én bij u? Veel mensen hebben natuurlijk wel een lievelingsdier dat ze helemaal geweldig vinden. Hoe leuk is het dan om deze in de vorm van een Tiffany lamp aan te schaffen?

Wie bekend is met producten van Tiffany, weet dat iedere lamp uniek is. Alles is met de hand vervaardigd en straalt puur vakmanschap uit. De credits liggen bij Louis Comfort Tiffany, een glaskunstenaar uit de 19e eeuw. Gefascineerd door het bekende glas-in-lood effect, ontwierp hij het ene na het andere prachtige object. Juist omdat het met de hand is gemaakt, is geen enkele lamp hetzelfde. U haalt dus altijd iets in huis dat niemand anders heeft. De zeldzame originele producten uit die tijd zijn uiteraard niet te betalen. Maar gelukkig worden er nog steeds Tiffany lampen gemaakt, op precies dezelfde manier als destijds - alleen een stuk betaalbaarder.


Tiffany dierfiguren | Bekijk onze collectie


Alle lampen van Tiffany hebben dezelfde soort uitstraling: bijzonder, warm en artistiek. Gemaakt van tig gekleurde stukjes glas en allemaal uitgevoerd met de bekende Tiffany-techniek. Mooie bronstinten, prachtige dieprood of helderblauw, Louis Comfort Tiffany hield van kleur. Onze collectie is lekker gevarieerd en daarom geschikt voor heel veel verschillende interieurstijlen. Kiest u voor een dierfiguur van Tiffany, dan haalt u een echt pronkstuk in huis dat bij binnenkomst direct opvalt. Trek de Tiffany-stijl helemaal door in uw interieur en bekijk ook eens ons assortiment aan:

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder


Omdat ieder lamp uniek is, zit er altijd wel iets bij dat perfect past in uw woon-, slaap-, of studeerkamer. Dat maakt deze dierfiguren ook zo gewild. Een karakteristiek object met een prachtige geschiedenis, dat roept toch om een mooie plek in uw huis? Op al onze producten zit twee jaar garantie en u kunt uw bestelde items binnen 20 kalenderdagen ruilen of retourneren. Geen enkel probleem. Heeft u vragen? Bel dan met onze klantenservice via 0548 51 22 95 en wij helpen u graag verder.