opc_loader

Tiffany Plafondlamp

Een Tiffany plafondlamp is natuurlijk perfect voor iedere ruimte in uw huis. Welke u kiest, hangt natuurlijk helemaal af van de grootte van de ruimte en de functie die de lamp moet hebben. In uw woonkamer wilt u een ander soort sfeer creëren dan in uw lange gang of slaapkamer. Bepaal daarom eerst welk soort lamp u zoekt, en bekijk daarna onze prachtige collectie aan Tiffany plafondlampen.

Tiffany Plafondlampen

Laat u betoveren door de schitterende kleuren en motieven en geniet alvast van de voorpret. U haalt namelijk een echt pronkstuk in huis dat door menig bezoeker zal worden bewonderd. Mocht u naast een mooie Tiffany plafondlamp ook geïnteresseerd zijn in andere verlichting van dit gerenommeerde merk, bekijk dan ook ons aanbod aan:

Tiffany plafonniere | Kies voor iets bijzonders


Plafondlampen – ook wel plafonnières genoemd – zijn vaak vlakke lampen die met hun korte voet aan het plafond bevestigd zitten. Ze nemen weinig ruimte in en werden vroeger met name gebruikt voor de badkamer en keuken. Echter zijn er tegenwoordig zoveel mooie plafondlampen te verkrijgen, dat steeds meer mensen ze ook in de woon- of slaapkamer hangen. De plafonnières van Tiffany zijn dan ook echte eyecatchers die een prachtig sfeervol licht verspreiden. Ideaal om een ietwat kale ruimte direct meer warmte te geven. Iedere lamp van Tiffany is uniek, zo ook de plafonnières die u in onze collectie tegenkomt. Handgemaakt, op precies dezelfde manier waarop glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany destijds zijn lampen vervaardigde. De zeldzame originele lampen uit die tijd zijn razend populair onder verzamelaars en zijn met name te bewonderen in musea.

Bestel hier uw Tiffany plafondlampen


Heeft u onze collectie aan Tiffany plafondlampen goed bekeken en uw keus gemaakt? Dan haalt u dus een prachtig stukje geschiedenis in huis. De lampen staan met name bekend om het glas-in-lood effect en de betoverende regenboogkleurige glasstukjes. U blijft ernaar kijken. Onze Tiffany plafondlampen zijn tijdloos; de geweldige uitstraling van deze items vervelen nooit. Uitgevoerd in de bekende Tiffany-techniek staan ze allemaal garant voor een bijzonder warm en sfeervol accent in uw woning. Wilt u wat extra licht, kies dan voor een lamp waarbij de kap iets los blijft van het plafond, en profiteer zo van de reflectie.

Een prachtige Tiffany lamp aan uw plafond?


Bestel nu een prachtige Tiffany lamp voor aan uw plafond en geniet van dit mooie stukje kunst in uw woning. Uiteraard zijn al onze Tiffany plafondlampen allemaal handgemaakt en vriendelijk geprijsd. Om u zoveel mogelijk keus te bieden, werken wij samen met zeven Europese importeurs die allemaal één ding gemeen hebben: kwaliteit. Bij ons vindt u alleen het beste van het beste. Voor minder doen we het niet. En omdat wij net als u van mooie dingen houden en hier graag zo lang mogelijk van genieten, geven wij op al onze lampen twee jaar garantie. Een fijn idee toch? Ook leveren wij alle armaturen met een gratis lichtbron. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een andere vraag, neem contact met ons op per mail of via 0548 - 51 22 95. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen.