opc_loader

Over Ons

Tiffanylampenhuis is de handelsnaam van EVI Verlichting Vof uit Rijssen, een onderneming van Esther en Roland van den Houten.

Met een team van 8 mensen runnen we een gezond en gemoedelijk familiebedrijf. Onze winkel is al meer dan 65 jaar gevestigd in het centrum van Rijssen. Een bedrijf dat al die tijd al gekenmerkt wordt door professionaliteit, op maat gesneden advies en een fascinatie voor verlichting in de breedste zin.
Dat laatste is ook de reden dat we, toen de mogelijkheid zich voordeed, Tiffanylampen Deventer binnen onze muren hebben gehaald. Ons doel was daarbij om de grote klantenkring van deze befaamde webwinkel zo mogelijk nog beter te bedienen en in onze winkel de mooiste Tiffany collectie te presenteren van Noord-, Midden- en Oost Nederland.

Bij Tiffanylampenhuis hebben we niet alleen verstand van Tiffany maar ook van lampen en verlichting. Op onze site vind je een collectie die is samengesteld uit de mooiste lampen van 7 verschillende Europese importeurs. De enige leidraad is daarbij geweest de kwaliteit. Kwaliteit van de verwerking / techniek, van de patronen / kleuren en van het gebruikte glas.

Iedere Tiffany lamp is uniek. Dat komt omdat het bij Tiffany om handwerk gaat en omdat de gebruikte glassoorten, binnen dezelfde kleur, per centimeter verschillen qua menging, structuur en kleurintensiteit. We kunnen je echter garanderen dat de lamp van je keuze in werkelijkheid altijd veel mooier zal zijn dan de foto's op onze site kunnen laten zien.

We willen graag dat jij, net als wij, ook na jaren, nog iedere dag erg veel plezier beleeft aan de Tiffanylamp van je keuze. Daarom geven we ook 2 jaar garantie op ons hele programma. Bovendien hanteren we een "20 dagen geld terug" regeling. Deze regeling houdt in dat je binnen een termijn van 20 kalender-dagen je aankoop altijd probleemloos kunt ruilen of retourneren. Er is dus altijd een weg terug

Neem de tijd om onze collectie te bekijken en vind de lamp die zo goed bij je interieur past maar vooral ook goed bij jou. Als er tijdens die zoektocht vragen rijzen, bel dan tijdens kantooruren: 0031 (0) 548 51 22 95 .
Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

Je kunt ons ook bezoeken in onze winkel in Rijssen,  ( adres Wierdensestraat 52, Rijssen, 7461BJ Rijssen)

Maandag: 09:30 tot 18:00

Dinsdag: 09:30 tot 18:00

Woensdag: 09:30 tot 18:00

Donderdag: 09:30 tot 21:00 (Koopavond)

Vrijdag: 09:30 tot 18:00

Zaterdag: 09:30 tot 18:00

Zondag: Gesloten

www.eviverlichting.nl