opc_loader
Filters
€ 81
€ 325
Merken

Diversen

Niet alle Tiffany-items zijn in een bepaalde categorie te plaatsen. Vandaar dat u hier verschillende accessoires vindt om in uw woning neer te zetten. Stuk voor stuk prachtige objecten, allemaal vervaardig met de bekende Tiffany-techniek. Ons aanbod varieert van een prachtige vuurtoren en Madonna tafellamp tot een bijzondere Tiffany klok. Ziet u al iets wat perfect zou staan op uw salontafel of dressoir? Vast wel!

Resultaat:1
Resultaat:1

Tiffany accessoires | Tiffany lampenhuis

Omdat alles met de hand is gemaakt, is iedere accessoire van Tiffany uniek. En wie wil er nu niet iets in huis hebben staan dat niemand anders heeft? Een echt pronkstuk waar een hele bijzondere geschiedenis achter zit. Door de kleine ingelegde glasstukjes in alle kleuren van de regenboog, heeft iedere accessoire van Tiffany een heel uitgesproken en eigen uitstraling. Waar u een van deze lampjes ook neerzet, alle items zorgen voor een bijzonder warm en sfeervol accent in uw woning.

Accessoires van Tiffany | Prachtige kunstobjecten met een verhaal


De credits voor het ontwikkelen van de Tiffany-techniek gaan naar Louis Comfort Tiffany. Een ontwerper die in de 19e eeuw furore maakte met zijn gepatenteerde favrile glas. De glaskunstenaar varieerde veel met kleurintensiteit, techniek en materiaal, waardoor alle accessoires van Tiffany op een bepaalde manier van elkaar verschillen. Houdt u dus net als ons van mooie objecten die puur vakmanschap uitstralen? Dan is een Tiffany accessoire precies wat u zoekt. Mocht u deze willen aanvullen met een ander Tiffany item uit onze collectie, bekijk dan ook eens:

Bekijk onze prachtige Tiffany collectie

Alle producten van Tiffany staan bekend om hun glas-in-lood effect. Kleuren en licht die iedere ruimte in uw woning direct een huiselijk gevoel geven. Geometrische vormen, bloemenmotieven of dierlijke patronen, de verschillende accessoires uit ons assortiment hebben allemaal iets bijzonders.

Daarom zijn het stuk voor stuk gewilde objecten. De zeldzame originele Tiffany lampen uit de 19e eeuw kosten logischerwijs een fortuin. Deze kunt u daarom vaak alleen nog maar bewonderen in musea of in verzamelingen van zeer gefortuneerde personen. Gelukkig zijn de Tiffany producten van tegenwoordig een stuk betaalbaarder. Met de hand gemaakt op precies dezelfde manier als de grote meester ooit bedacht heeft.

Onze contactgegevens


U bent waarschijnlijk helemaal enthousiast geworden van onze collectie. En dat snappen wij als geen ander. We beloven u: de accessoires van Tiffany zijn in het echt nog veel mooier. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw bestelling, dan kunt u uw items altijd binnen 20 kalenderdagen weer ruilen of retourneren. Dat is geen enkel probleem. Het kan zijn dat u na het bekijken van ons assortiment nog vragen heeft. U kunt ons daarom altijd per mail benaderen of (tijdens kantooruren) telefonisch contact opnemen via 0548 51 22 95. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen!