opc_loader

Hanglamp glas-in-lood | Tiffanylampenhuis

In dat ene hoekje waar u graag een boek leest, voor een sfeervolle entree in de hal of boven uw salontafel voor wat extra sfeer, de glas-in-lood hanglampen van Tiffany passen eigenlijk overal. Bent u bekend met dit gerenommeerde, eeuwenoude merk? Wellicht heeft u weleens van Louis Comfort Tiffany gehoord, een beroemde glaskunstenaar die in de 19e eeuw het beroemde favrile glas patenteerde. Dit is een versmelting van normaal opaal glas en helder antiek gekleurd glas. Zijn fascinatie voor regenboogkleuren is hierin duidelijk terug te zien. Na veel experimenteren lukte het de kunstenaar om vijf verschillende kleuren te mengen en wist hij de kijk op de destijds hedendaagse glaskunst volledig te veranderen.

Glas-in-lood hanglamp | Tiffany

De glas-in-lood lampen van Tiffany zijn tegenwoordig wereldwijd bekend en erg gewild onder fanatieke verzamelaars. De originele items zijn echter zo duur, dat de aanschaf ervan maar voor weinig mensen is weggelegd. Net als de rest van onze collectie zijn ook de glas-in-lood hanglampen van Tiffany op exact dezelfde manier vervaardigd als destijds gebeurde: de glasstukjes zijn omwikkeld met koperfolie en met de hand aan elkaar gesoldeerd. Naast dat u dus een prachtig stukje kunst in huis haalt, is het ook nog eens uniek in zijn soort. Geen enkele lamp is hetzelfde. Over exclusiviteit gesproken. Ontvangt u gasten? Dan zijn de glas-in-lood hanglampen van Tiffany hoogstwaarschijnlijk het eerste wat hen opvalt. Ze verspreiden schitterende kleuren en verlichten iedere ruimte in uw huis op een sfeervolle manier.

Heeft u naast de hanglampen de rest van onze collectie al bekeken? Wat dacht u van:

Hanglampen van Tiffany | Glas-in-lood

Van modern tot klassiek en van vlinder- tot bloemenmotief, de hanglampen van glas-in-lood zijn geschikt voor iedere woonstijl. Welke wens u ook heeft op interieurgebied, wij weten zeker dat de lampen van Louis Comfort Tiffany deze vervult. Bij ons vindt u enkel kwaliteit, wij leveren alleen het beste van het beste. Dit kunnen wij ook garanderen aangezien we samenwerken met de zeven beste importeurs van Europa. Zelf zijn we ook verzot op deze kunstzinnige items. Hierdoor vindt u alleen lampen in ons assortiment die we zelf ook helemaal geweldig vinden. U zult verbaasd staan te kijken wat zo’n prachtige glas-in-lood hanglamp kan doen voor uw interieur. Laat u inspireren door deze glaskunst en bestel vandaag nog uw Tiffany-hanglamp.

Onze experts helpen u graag verder | Hanglampen van Tiffany

Wij leveren graag de beste service en rekenen daarom nooit verzendkosten over de items die u bij ons bestelt. Verder zit er op alle Tiffany-lampen binnen ons assortiment twee jaar garantie en ontvangt u ook gratis een passende lichtbron. We weten namelijk zeker dat u uw aankoop zo snel mogelijk wil uitproberen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over uw bestelling, daarom mag u uw producten binnen twintig dagen zonder opgave van redenen terugsturen.

Vindt u het lastig om de juiste Tiffany-hanglamp te kiezen, dan helpen wij u natuurlijk graag met het maken van de beste keuze. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0548 512295 of per mail via: info@tiffanylampenhuis.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen.