opc_loader

Tiffany lampenkappen

Een prachtige lamp van Tiffany op uw dressoir, vensterbank of nachtkastje – dat wil toch iedereen? Maar soms zit er nét niet die lamp tussen die u precies bedoelt. Daarom kunt u bij ons ook uw eigen Tiffany lamp samenstellen door een losse lampenkap te combineren met een losse voet, plafondlampophanging of hangpendel. Een lamp op maat dus!

Tiffany Lampenkappen

Wie bekend is met het gerenommeerde merk Tiffany, weet dat iedere lamp uniek is. Glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany patenteerde in 1894 het Favrile glas, dat hij in een oneindig aantal variëteiten kon produceren. Omdat iedere lampenkap verschillend is én u uw eigen lamp compleet zelf kunt samenstellen, haalt u dus echt een bijzonder stukje kunst in huis. Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment aan Tiffany verlichting? Bekijk dan ook eens:

Tiffany kapjes | Stel uw eigen lamp samen

De kapjes van Tiffany zien er stuk voor stuk schitterend uit en zijn allemaal met de hand gemaakt; het vakmanschap straalt ervan af. Door de mooie motieven en regenboogkleurige glasstukjes stralen ze enorm veel warmte uit en zorgen direct voor een fijne sfeer in uw woon-, slaap-, of studeerkamer.

Omdat alles met de hand is vervaardigd en wij samenwerken met zeven hele goede Europese importeurs, garanderen wij u de hoogste kwaliteit. Dat staat bij ons voorop. Net als u zijn wij verzot op mooie dingen en verkopen we alleen producten van topniveau. De bonte verzameling van kleuren maakt van ieder Tiffany kapje een artistiek pronkstuk.  Alle producten van Tiffany staan bekend om het mooie glas-in-lood effect, wat met name goed tot zijn recht komt wanneer de zon erop schijnt. Laat u betoveren door de glaskunst van Louis Comfort Tiffany en gun uzelf zo’n prachtige lampenkap.  

Stel uw eigen lamp samen met onze Tiffany kappen

De Tiffany kappen uit onze collectie bestaan uit verschillende soorten, vormen en maten. Bent u op zoek naar een specifieke maat? Dan hebben wij alvast een voorselectie voor u gemaakt:

  • Tiffany kappen < 35 cm
  • Tiffany kappen 36 – 49 cm
  • Tiffany kappen > 50 cm

U ziet het: voor iedere losse voet, plafondlampophanging of hangpendel, zit er een geschikte maat tussen. Laat u inspireren door kunststijlen zoals art deco en art nouveau en bedenk welke lampenkap van Tiffany uw interieur nóg meer allure geeft. Creëer een fijne en artistieke sfeer door enkele items van Tiffany met elkaar te combineren. Lampen die bekendstaan om hun prachtige afwerking en hoogwaardige kwaliteit.

U zoekt een losse Tiffany kap? | Wij hebben ook een winkel in Rijssen

U ziet het: voor een losse kap van Tiffany bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u deze online bestellen, maar mocht u de kap eerst in het echt willen bewonderen, dan heten wij u ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen!

Om u extra van dienst te zijn geven wij op al onze Tiffany item twee jaar garantie. En mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling, dan kunt u deze binnen 20 kalenderdagen ruilen of retourneren. Ook leveren wij alle armaturen met een gratis lichtbron. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een andere vraag, neem contact met ons op per mail of via 0548 - 51 22 95.