opc_loader

Glas in lood plafondlamp van Tiffany | Tiffanylampenhuis

Bent u al tijden op zoek naar die ene unieke lamp die uw huis- of slaapkamer in een handomdraai omtovert tot een sfeervolle plek? Dan is een prachtige glas in lood plafondlamp van Tiffany echt iets voor u. Wie bekend is met deze producten weet dat Glas in lood hét kenmerk is van Tiffany. Glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany vroeg in 1894 patent aan op het typerende Favrile glas – in de volksmond ook wel Glas in lood genoemd.

Tiffany wist na lang experimenteren vijf verschillende kleuren met elkaar te mengen en creëerde structuren en overgangen waardoor onder andere de glas in lood plafondlampen uit allemaal verschillende motieven bestaan. Van prachtige bloemen tot abstracte vormen, met een glas in lood plafondlamp van Tiffany haalt u echt iets unieks in huis. In de letterlijke zin van het woord, want geen enkel product van dit gerenommeerde merk is hetzelfde, we hebben het hier dus over een bijzonder stukje kunst. Alle Tiffany producten zijn met de hand gemaakt en van zeer hoogstaande kwaliteit.

Tiffany plafondlamp | Glas in lood

Door de speciale techniek die glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany gebruikte, zorgt iedere plafondlamp van Glas in lood voor een uniek lichteffect. Daarnaast brengen de lampen niet alleen licht, maar ook kleur in uw interieur. Bekijk het aanbod op onze website en laat u verbazen door de prachtige producten. Iedere plafondlamp is een lust voor het oog, een echte eyecatcher in uw interieur.

Plafondlampen nemen weinig ruimte in beslag omdat ze met hun korte voet aan het plafond vastzitten. Ze worden ook wel plafonnières genoemd en zijn geschikt om verschillende ruimtes in uw woning mee te verfraaien. Uiteraard zijn alle plafondlampen met de hand gemaakt en gebaseerd op precies dezelfde techniek als die van Louis Comfort Tiffany. De zeldzame, originele lampen zijn razend populair onder verzamelaars en zijn met name te bewonderen in musea.

Mocht u naast een plafondlamp met het typerende Glas in lood effect ook op zoek zijn naar andere producten van Tiffany? Bekijk dan eens onderstaand aanbod:

Uw Tiffany plafondlamp van Glas in lood koopt u bij het Tiffanylampenhuis

Zodra u op de Glas in lood plafondlamp van uw keuze klikt, verschijnen er meer details. Uiteraard komt een Tiffany plafonlamp het beste tot z’n recht wanneer-ie licht geeft. Daarom ontvangt u gratis bij elk besteld product een passende lichtbron. Mocht de ruimte het toelaten, dan maken wij gebruik van spaarlampen. Deze verbruiken weinig energie en zorgen voor een optimaal lichteffect.

Mocht u vragen hebben over uw bestelling of wilt u meer informatie over de producten van Tiffany, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0548- 512295, per mail via: info@tiffanylampenhuis.nl.