opc_loader

Glas in lood tafellamp | Tiffanylampenhuis

Wie veel met interieur bezig is en van mooie dingen houdt waar een boeiende geschiedenis achter zit, heeft vast wel eens gehoord van de Glas in lood tafellampen van Tiffany. Unieke lampen gemaakt volgens de methode die glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany in de 19e eeuw patenteerde. Bij Tiffanylampenhuis zijn we net als u gek op bijzondere items die uw hele interieur in een handomdraai een andere sfeer geven. We zijn daarom erg trots op onze uitgebreide collectie aan Glas in lood tafellampen van Tiffany. Uiteraard kunnen we u nog veel meer bieden op dit gebied. Mocht u uw collectie aan Tiffany items willen uitbreiden, kijk dan ook eens naar:

U ziet het: onze liefde voor Tiffany producten kenmerkt zich door ons uitgebreide assortiment. Welk schitterend stukje kunst is uw favoriet?

Uw tafellamp van Glas in lood bestelt u bij Tiffanylampenhuis

Schaft u een Glas in lood tafellamp van Tiffany aan, dan haalt u iets in huis dat niemand anders heeft. Geen enkele lamp die volgens de beroemde Tiffany-methode is vervaardigd, is hetzelfde. Typerend voor deze methode is dat ieder glasstukje omwikkeld wordt met koperfolie, vervolgens wordt alles handmatig aan elkaar gesoldeerd. Een unieke techniek die ervoor zorgt dat alle lampen van elkaar verschillen.

Met een glas in lood tafellamp van Tiffany zorgt u ervoor dat iedere hoek in uw woon- slaap- of studeerkamer sfeervol verlicht wordt. De lamp geeft een schitterend kleureffect waar u niet op uitgekeken raakt. Bekijkt u ons assortiment, dan ziet u direct dat er veel verschillende modellen en stijlen verkrijgbaar zijn. Kenmerkend is de art-nouveau stijl. Een kunststroming waarbij veel gebruik gemaakt wordt van motieven als planten, bloemen en vogels.

Glas in lood tafellampen | Tiffany | Tiffanylampenhuis

Een tafellamp kunt u overal neerzetten en zorgt ervoor dat ieder klein hoekje in uw woning direct op een bijzondere manier verlicht wordt. Op onze website vindt u meer dan 200 soorten Glas in lood Tiffany-tafellampen. Genoeg keus! Bedenk goed wat bij u en bij uw interieurstijl past en ga voor een exemplaar waar u jaren plezier aan beleeft.

U bent bij Tiffanylampenhuis gegarandeerd van kwaliteit. Wij werken samen met de 7 beste importeurs van Europa waardoor u bij ons niets anders dan het beste van het beste vindt. De originele Glas in lood Tiffany tafellampen zijn populair onder verzamelaars, de prijs van een origineel stuk kan soms wel oplopen tot een miljoen dollar. Wij houden deze kunstvorm in waarde en bieden u prachtige replica’s gemaakt door de beste glaskunstenaars die de Tiffany-techniek volledig beheersen.

Vragen? Wij helpen u graag verder!

Omdat wij u de beste service willen bieden, zit er op iedere tafellamp die wij verkopen twee jaar garantie. Verder zijn deze bijzondere lampen natuurlijk het mooist als ze volop branden. Daarom ontvangt u bij iedere bestelling een gratis passende lichtbron. Zo kunt u direct genieten van uw aankoop. Als de lamp het toelaat, gebruiken we natuurlijk het liefst spaarlampen. Deze geven veel licht en verbruiken weinig energie.

Mocht u vragen hebben over een van onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact op via (0)548 - 51 22 95 of per mail: info@tiffanylampenhuis.nl.