opc_loader

Glas-in-lood vlinderlamp | Tiffanylampenhuis

Soms komt u een lamp tegen waar u direct verliefd op wordt. Nou zijn natuurlijk alle lampen van Tiffany prachtig om naar te kijken, maar de glas-in-lood vlinderlamp van dit eeuwenoude merk springt er toch wel bovenuit. Naast dat het uw hele woon-, studeer-, of slaapkamer opfleurt, staat een vlinderlamp ook hartstikke leuk op een kinderkamer. Het maakt de inrichting net even wat anders. De kleuren vervullen de kamer met sfeer en uw zoon of dochter heeft altijd iets om naar te kijken.

Bent u gek op items van Tiffany en wilt u weten wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan ook eens:

Vlinderlamp van glas-in-lood | Tiffany

Glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany vroeg in 1894 patent aan op het tegenwoordig wereldwijd bekende Favrile glas. Het is een type glas dat al eeuwenlang gebruikt wordt voor glas-in-lood ramen. Tiffany omwikkelde echter ieder glasstukje destijds met iets anders: koperfolie. Door alles telkens met de hand aan elkaar te solderen, ziet iedere lamp afkomstig van deze kunstenaar er anders uit. Ook haalt dus altijd iets unieks in huis dat niemand anders heeft.

Ook de glas-in-lood vlinderlampen verschillen stuk voor stuk van elkaar. Omdat de originele Tiffany-lampen tegenwoordig een fortuin kosten, vindt u bij ons prachtige replica’s die door de zeven beste importeurs in Europa zijn vervaardigd. Zij hebben zich de Tiffany-techniek volledig eigen gemaakt en hebben allemaal een ding met elkaar gemeen: ze leveren niets anders dan de beste kwaliteit. Gun uzelf zo’n prachtige vlinderlamp van Tiffany en u heeft jaren plezier van deze aankoop.

Tiffany vlinderlamp | Glas-in-lood

Ieder interieur valt of staat met de juiste verlichting. Natuurlijk heeft elke woning functioneel licht nodig. Maar om echt die gezelligheid te creëren waardoor u ’s avonds niet van de bank wil afkomen, is ook sfeerverlichting een must. Bent u dit met ons eens, dan is onze collectie Tiffany-lampen u op het lijf geschreven. Of u nu voor een glas-in-lood vlinderlamp gaat, een prachtige plafondlamp of dat ene hoekje in uw woonkamer wil verfraaien met een staande lamp, u raakt nooit uitgekeken op deze items. Laat dit stukje kunst een dominante rol spelen in uw interieur en bereid u voor op prachtige kleureffecten. Van welke lamp gaat uw hart sneller kloppen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op

Zoals u ziet vindt u naast vlinderlampen van glas-in-lood nog honderden andere soorten Tiffany-lampen in ons assortiment. Alle producten van deze glaskunstenaar typeren de art-deco en art-nouveau kunststroming. Oftewel: veelal van de patronen en motieven zijn gebaseerd op de natuur. Iedere lamp trekt bij binnenkomst direct de aandacht. Van klassiek tot modern, qua smaak zit er altijd wel iets van uw gading tussen.

We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk en rekenen daarom nooit verzendkosten over de bestelling die u plaatst. Verder ontvangt u bij iedere lamp een gratis lichtbron en bent u verzekerd van twee jaar garantie. Perfect toch?