opc_loader

Glas-in-lood wandlamp | Tiffanylampenhuis

Heeft u weinig ruimte in een bepaalde ruimte van uw huis, maar wilt u deze wel zo sfeervol mogelijk verlichten? Dan is een glas-in-lood wandlamp van Tiffany wellicht de perfecte keus voor u. Glas-in-lood lampen zorgen voor schitterende lichteffecten en verspreiden prachtige kleuren. Vaak worden wandlampen als functionele verlichtingsbronnen gebruikt. Ze springen niet direct in het oog en u denkt er pas aan wanneer andere lampen te veel ruimte in beslag nemen. Met een glas-in-lood wandlamp van Tiffany werkt dit anders. We hebben het hier namelijk niet over de standaard wandlampen die in iedere lampenwinkel verkrijgbaar zijn. Met een Tiffany-wandlamp haalt u een stukje geschiedenis in huis. Het zijn stuk voor stuk unieke lampen die niemand anders heeft. Ineens is uw wandlamp naast functioneel ook het pronkstuk van uw interieur.

Wandlamp glas-in-lood | Tiffany

Op een glas-in-lood wandlamp van Tiffany raakt u niet uitgekeken. Door de unieke techniek die erachter zit, raakt u gefascineerd door de kunstzinnige vormen die in de lamp verwerkt zitten. Het grote brein achter de Tiffany lampen is Louis Comfort Tiffany. Een glaskunstenaar die in 1894 het wereldwijd bekende favrile glas patenteerde. Hij was gefascineerd door regenboogkleuren en zag het archeologische Romeinse glas als een van zijn inspiratiebronnen. Na een periode van veel experimenteren wist hij vijf verschillende kleuren met elkaar te mengen, iets wat veel mensen tegenwoordig nog steeds zien als een evolutie op het gebied van de glaskunst.

Bent u een verzamelaar of juist op zoek naar uw eerste Tiifany-lamp, bekijk dan ook eens de rest van onze collectie:

Een wandlamp van Tiffany | Glas-in-lood

Zet uw muur in het regenbooglicht en schaf vandaag nog zo’n mooie wandlamp van Tiffany aan. Tijdens het bekijken van onze collectie komt u vooral dieren-, planten-, en bloemenmotieven tegen. Dat is niet voor niets. Louis Comfort Tiffany liet zich vooral inspireren door de natuur, waardoor veel van zijn items typerend zijn voor de art-deco en art-nouveau kunststromingen. U kunt kiezen uit tientallen soorten glas-in-lood wandlampen, passend bij iedere woonstijl. Hang de lamp op een plek waar er genoeg zonlicht binnenvalt, en uw nieuwe aanwinst komt optimaal tot zijn recht. Uiteraard ontvangt u een gratis lichtbron bij uw bestelling, zo kunt u direct genieten van uw prachtige wandlamp.

Vragen? Bezoek onze winkel in Rijssen

Wandlampen van dit kaliber zien wij als mooie kunstobjecten die u overal in huis kunt ophangen. Door de prachtige kleuren en lichteffecten blijft u er maar naar kijken. Naast hangende lampen, vindt u bij ons ook items die u kunt neerzetten. Wat dacht u van een unieke tafellamp? Of bekijk ons assortiment aan dieren eens. Allemaal tijdloze producten die een leven lang meegaan.

Net als u zijn wij verzot op mooie designitems, daarom geven wij op ieder product binnen onze collectie twee jaar garantie. En bent u niet geheel tevreden met uw bestelling? Dan mag u de producten ook binnen twintig dagen ruilen, geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een andere vraag, neem contact met ons op per mail of via 0548 - 51 22 95. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen.