opc_loader

Glas in lood staande lamp | Tiffanylampenhuis

In de hal, naast de bank of dichtbij uw boekenkast, een glas in lood staande lamp van Tiffany maakt van iedere hoek in uw woning een sfeervolle plek. Het schitterende Glas in lood effect zorgt voor unieke kleureffecten waar u naar blijft kijken. Een typische lamp waar het hart van iedere interieurliefhebber sneller van gaat kloppen. In ons assortiment vindt u ruim 60 staande exemplaren die stuk voor stuk van elkaar verschillen. Haalt u een Glas in lood lamp van Tiffany in huis, dan bent u dus verzekerd van een bijzonder stukje kunst dat bij binnenkomst direct in het oog springt. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in meerdere soorten lampen van dit gerenommeerde merk? Bekijk dan ook eens ons volgende aanbod:

Voor welk item u ook gaat, op iedere lamp uit onze collectie zit 2 jaar garantie. Net als u willen wij dat u lang van uw aankoop kunt genieten. 

U zoekt een staande Tiffany-lamp van Glas in lood? | Tiffanylampenhuis

De Tiffany-methode werd in de 19e eeuw bedacht door Louis Comfort Tiffany. Een glaskunstenaar die zich vooral liet inspireren door de glasvensters van de kathedraal van Chartres. Tiffany maakt allerlei interieurproducten, maar met name zijn lampen leverde hem wereldwijde faam op. Vooral verzamelaars zijn gek op deze items. Het bedrag van een originele staande lamp van Tiffany kan zelfs oplopen tot een miljoen dollar. Het is dus alleen weggelegd voor de echte gefortuneerden onder ons. Daarom zijn deze items vaak ook alleen nog maar in musea te bewonderen.  

De staande Glas in lood lampen die wij in onze collectie aanbieden, zijn vervaardigd volgens de beroemde Tiffany-techniek en afkomstig van de 7 beste importeurs uit Europa. U vindt bij ons daarom niets anders dan kwaliteit. Bij Tiffanylampenhuis bieden we u alleen het beste van het beste.

Staade Glas in lood lampen | Tiffany

Bij een staande Glas in lood lamp van Tiffany zijn de gekleurde glasstukjes omwikkeld met koperfolie die met de hand aan elkaar worden gesoldeerd. Zo is iedere lamp uniek in zijn soort. Het zijn schitterende lichtobjecten die uiteraard het beste tot hun recht komen wanneer er een passende lichtbron in zit. Omdat u vast direct van uw aankoop wilt genieten, leveren wij deze lichtbronnen er gratis bij. U zult verbaasd staan te kijken hoe een staande Tiffany-lamp van Glas in lood uw interieur in een handomdraai kan opfleuren. Iedere hoek van uw woon-, slaap, of studeerkamer wordt direct sfeervol verlicht. Oftewel: het is een echte eyecatcher in ieder interieur.

Wij adviseren u graag!

We zeiden het zonet al: op iedere lamp in onze collectie zit 2 jaar garantie. Om u nog verder van dienst te zijn kunt u iedere bestelling binnen 20 dagen weer retourneren. Zonder opgave van redenen storten wij u het betaalde bedrag zo snel mogelijk terug.

Bestelt u uw lamp voor 12.00 uur, dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. Kortom: u kunt uw prachtige staande Tiffany-lamp binnen 24 uur in huis hebben. Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u meer informatie over een van onze producten, neem dan telefonisch contact op via (0)548 - 51 22 95 of per mail: info@tiffanylampenhuis.nl.