opc_loader
Herfst korting 2022 10% extra korting kortingscode: Herfst2022
Meest populaire artikelen

Glas-in-lood windlicht | Tiffanylampenhuis

Windlichten geven een prachtig licht wanneer u er een waxinelichtje of kaars inzet. De glas-in-lood windlichten van Tiffany geven nog iets extra’s: kleur. Door de prachtige combinatie van gekleurde glasstukjes wordt ieder saai hoekje in uw woon-, slaap-, of studeerkamer ineens een sfeervolle plek. Onze collectie beschikt over unieke windlichten waar u naar blijft kijken. U haalt een stukje kunst in huis dat u bij niemand anders vindt. De wereldwijde bekende Tiffany-methode zorgt ervoor dat alle lampen afkomstig van deze glaskunstenaar stuk voor stuk van elkaar verschillen.

Windlichten van glas-in-lood | Tiffany

De Tiffany-methode werd ooit bedacht door Louis Comfort Tiffany, een glaskunstenaar die in de 18e en 19e eeuw beroemd werd met zijn glaskunst. Vooral de decoratieve glas-in-lood lampen zijn hedendaags nog steeds uitermate populair onder verzamelaars. Een originele Tiffany kost dan ook al snel zo’n miljoen dollar. Bij Tiffanylampenhuis vindt u daarom prachtige replica’s die niet van het echt te onderscheiden zijn. Onder andere onze glas-in-lood windlichten zijn gemaakt door de zeven beste importeurs van Europa die de techniek van deze kunstenaar volledig onder de knie hebben.

Bent u naast windlichten benieuwd wat we nog meer verkopen?

Glas-in-lood windlichten van Tiffany | Tiffanylampenhuis

Bekijkt u onze online collectie, dan valt direct op dat we de glas-in-lood windlichten van Tiffany in allerlei soorten, maten en stijlen verkopen. Kenmerkend is de art-deco en de art-nouveau stijl. Hoewel ze allemaal van elkaar verschillen, hebben ze een ding gemeen: de ontwerpen zijn gebaseerd op de natuur. Dit resulteert in prachtige bloemen-, planten-, en dierenprints. Het zijn stuk voor stuk echte pareltjes die met heel veel zorg en nauwkeurigheid op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd.

Met een windlicht van glas-in-lood haalt u echt iets unieks in huis dat als het pronkstuk van uw interieur kan worden beschouwd. De glas-in-lood creaties van Louis Comfort Tiffany zijn over de hele wereld te vinden. Het zijn prachtige designitems waarvan iedereen er wel een in huis wil hebben staan. Ook veel restaurant en cafés trekken de beroemde art-deco stijl graag door in hun interieur.

Vragen? Wij helpen u graag verder

Tiffany heet gezorgd voor een revolutie in de glaskunst. Door de glasstukjes met koperfolie te omwikkelen en met de hand aan elkaar te solderen, creëerde hij telkens weer een decoratief stukje kunst. De windlichten uit onze collectie zijn in het echt nog veel mooier dan op de foto. Zet uw windlicht in een zonnig hoekje in huis, en het glas-in-lood zorgt voor schitterende kleureffecten.

Omdat wij net als u van mooie dingen houden, geven we op al onze lampen en windlichten twee jaar garantie. Heeft u uw bestelling ontvangen maar bent u niet geheel tevreden? Dan kunt u uw product binnen 20 dagen zonder opgave van redenen retourneren. Wij storten het bedrag dan zo snel mogelijk terug op uw rekening.

Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd per mail benaderen of (tijdens kantooruren) telefonisch contact opnemen via 0548 51 22 95. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Rijssen!