opc_loader

Lustre Tiffany - Videlamp

Au-dessus de votre table à manger, dans le couloir ou au plafond de votre chambre, une suspension Tiffany donne immédiatement un look différent à chaque pièce de votre maison. Dans notre collection, vous trouverez des articles saisissants avec beaucoup de couleurs et de beaux motifs. Chaque suspension Tiffany est unique.

Résultat:123SuivantVoir tous
Résultat:123SuivantVoir tous

Tiffany Kroonluchter - Videlamp

Door de variatie in onder andere kleurintensiteit, techniek en materiaal, zorgde glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany ervoor dat al zijn ontwerpen op een bepaalde manier van elkaar verschillen. Houdt u dus van mooie dingen die niet heel Nederland in huis heeft staan? Dan zijn de hanglampen van Tiffany echt wat voor u. Een prachtig stukje kunst waar u jaren plezier van heeft. U vindt de hanglampen in verschillende prijsklassen:

  • Tiffany hanglampen van < 100 euro
  • Tiffany hanglampen van 100 – 300 euro
  • Tiffany hanglampen van 300 – 500 euro
  • Tiffany hanglampen > 500 euro

Een hanglamp van Tiffany | Extravagant, uniek en stijlvol

Door de speciale kleuren, vormen en patronen, is elke hanglamp van Tiffany bijzonder. Een item dat direct de aandacht trekt zodra u binnenkomt. Weet u bijvoorbeeld niet wat u met uw saaie lange gang aan moet? Verfraai deze met een unieke Tiffany lamp en de ruimte vult zich direct met de mooiste lichtaccenten. Uw gang heeft verder niet zoveel nodig. Door deze juist zo minimalistisch mogelijk te houden, komt de hanglamp extra tot zijn recht.  

Het kenmerkende glas-in-lood zorgt voor prachtige effecten. De bonte verzameling van kleuren maakt iedere hanglamp van Tiffany een echte eyecatcher. Elk item is met passie uitgevoerd in de zogenoemde art-nouveau- of art-decostijl, en brengt in iedere ruimte van uw huis warmte en sfeer. Precies waar u naar op zoek bent. Iets bijzonders waar u over 10 jaar nog steeds niet op uitgekeken bent.

Bekijk naast het ruime assortiment hanglampen ons andere assortiment als:

Tiffany lampen | Kroonluchters met een mooie geschiedenis

Puur vakmanschap; de juiste benaming voor alle producten waar Louis Comfort Tiffany zijn handtekening onder heeft gezet. Net als u had hij een enorme passie voor mooie dingen. De uitvinder heeft door de ontwikkeling van het favrile glas de glaskunst compleet veranderd. En gelukkig is dat tegenwoordig nog steeds te bewonderen. Schaft u een Tiffany hanglamp aan, dan haalt u een mooi stukje geschiedenis in huis. Een item waar het hart van menig verzamelaar en liefhebber van kunst sneller van gaat kloppen.

Alle hanglampen zijn met de hand gemaakt en uiteraard van de beste kwaliteit. U kunt ze natuurlijk uitgebreid bekijken op de foto’s hieronder, maar de items uit onze collectie zijn in het echt nog vele malen mooier.

Voor welke hanglamp van Tiffany gaat u?

Welke stijl uw interieur ook heeft, een Tiffany hanglamp past overal bij. Omdat iedere lamp uniek is, zit er altijd wel iets bij dat perfect past in uw woon-, slaap-, of studeerkamer. Dat maakt deze hanglampen ook zo gewild. Een karakteristieke lamp met een verhaal, dat roept toch om een mooie plek in uw huis?

Op al onze producten zit twee jaar garantie en u kunt uw bestelde items binnen 20 kalenderdagen ruilen of retourneren. Geen enkel probleem. Heeft u vragen? Bel dan met onze klantenservice via 0548 51 22 95 en wij helpen u graag verder.