opc_loader

Glas in lood lampenkap | Tiffanylampenhuis

Een prachtige lampenkap kan echt een verschil maken in uw interieur. Wilt u uw woon- of slaapkamer verfraaien met een uniek item? Bekijk dan snel onze collectie Glas in lood lampenkappen van Tiffany. Stuk voor stuk met de hand gemaakt volgens de techniek van Louis Confort Tiffany, een glaskunstenaar die aan het einde van de negentiende eeuw bekendheid verwierf met gebrandschilderd glas, Favrile-glas en het bekende Glas in lood.

Door de unieke techniek is geen enkele lampenkap precies hetzelfde en geven ze door het gekleurde glas allemaal een prachtig lichteffect. Een Glas in lood lampenkap van Tiffany is een echte eyecatcher in uw interieur en een bijzonder stukje kunst die iedere ruimte in uw woning opfleurt.

Glas in lood lampenkappen bij Tiffanylampenhuis

Houdt u van mooie, stijlvolle items, dan voelt u zich vast als een kind in een snoepwinkel wanneer u ons assortiment aan Tiffany lampenkappen bekijkt. Naast de vele soorten die wij online aanbieden, is het ook mogelijk om zelf een glas in lood lampenkap samen te stellen. Alle producten van Tiffany staan bekend om het schitterende Glas in lood effect. Uiteraard kunt u hier op alle momenten van de dag van genieten, maar met het zonnetje hoog aan de hemel betovert het uw interieur nog net iets meer. Gun uzelf zo’n prachtige lampenkap en vervul iedere hoek in huis direct met warmte.

Lampenkap Glas in lood | Een echte eyecatcher!

Een mooie lampenkamp van Glas in lood staat natuurlijk prachtig in ieder interieur. Mede omdat onze online collectie zoveel keus biedt, zit er altijd wel iets van uw gading bij. Veel van onze Tiffany-lampenkappen kenmerken zich door de art-nouveau stijl. Een kunststroming die vooral bekendstaat om de prachtige dieren-, bloemen-, en plantenmotieven. Alle gekleurde stukjes glas zijn omwikkeld met koperfolie en met de hand aan elkaar gesoldeerd. Het resultaat? Een unieke lamp die niemand anders heeft. Dat wil toch iedereen? In de hal voor een sfeervol entree, als eyecatcher op uw salontafel of in de studeerkamer voor wat extra licht, een Tiffany-lampenkamp staat in elke hoek van uw woning prachtig.

Om u een extra stukje zekerheid te bieden, geven wij op iedere lampenkap 2 jaar garantie. Net als u willen wij dat u optimaal en voor een lange tijd kunt genieten van uw aankoop. Naast de glas in lood lampenkappen van  Tiffany beschikken wij ook over:

Bestel nu een unieke Tiffany-lampenkap bij Tiffanylampenhuis.

Omdat het bedrag van een originele Glas in lood lampenkamp van Tiffany flink in de papieren kan lopen en alleen weggelegd is voor de echte gefortuneerden, werken wij samen met 7 hoogstaande Europese importeurs. Zij beheersen de Tiffany-techniek volledig en maken prachtige replica’s die niet te onderscheiden zijn van de zeldzame exemplaren van deze glaskunstenaar. Een Tiffany glas in lood lampenkap koopt u voor het leven. Door de schitterende lichteffecten raakt u er nooit op uitgekeken. Mocht u toch willen terugkomen op uw bestelling? Dan kunt u uw product binnen 20 dagen retourneren.

Heeft u vragen over een van de producten in ons assortiment of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder. Wij zin op werkdagen telefonisch te bereiken via: 0548 512295 of per mail: info@tiffanylampenhuis.nl.