opc_loader

Tiffany Kroonluchter Parabola Small 3

wordt geleverd incl Ledverlichting

404,00

Gratis verzonden

​​

2 jaar garantie

Gratis ledlamp

Beschrijving

Deze kroonluchter met Parabola hanglampjes is vervaardigd volgens de Tiffany techniek. Het glas is echter verwarmd en gebogen in de oven. Een prachtige vloeiende vorm is bij de bulbjes gecreëerd!

Expressionistisch, gebogen lijnen, spitse hoeken en uitbundige, decoratieve elementen: enkele kenmerken van de Amsterdamse School stijl. Deze unieke Tiffany glaskapjes zijn geïnspireerd op deze vernieuwende kunststroming, die zich manifesteerde tussen ca. 1910-1940. De Amsterdamse School wordt ook wel gezien als de Nederlandse variant van de Art Deco stijl. De paraboolvorm is een veelgebruikte vorm binnen de Amsterdamse School stijl en is daarom als uitgangspunt genomen bij het ontwerp. De ongewone vorm maakt de lamp een ware blikvanger met de warme tinten parelmoer, crème en bruin (met een tikkeltje diep-paars) als fraaie combinatie. Ook verkrijgbaar als wandlamp en als tafellamp.

De verschillende hoogten waarop de glaskappen zijn bevestigd, maken het ontwerp speels en stijlvol. Mooi voor in hallen, trappenhuizen e.d. Ook boven de salontafel en eettafel!

Linnen snoer: 1,5m.

Glas: 12cm. Ø 12cm.

doorsnee plafondplaat 26cm

Beoordelingen (0)
Tiffany Kroonluchter Parabola Small 3 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tiffany Kroonluchter Parabola Small 3


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items