opc_loader

Tiffany Wandlamp Parabola Quadrat

129,99

Gratis verzonden

​​

2 jaar garantie

Gratis ledlamp

Beschrijving

Deze bijzondere Parabola hanglamp voor aan de wand is vervaardigd volgens de Tiffany techniek. Het glas is echter verwarmd en gebogen in de oven. Een prachtige vloeiende vorm is gecreëerd!

Expressionistisch, gebogen lijnen, spitse hoeken en uitbundige, decoratieve elementen: enkele kenmerken van de Amsterdamse School stijl. Dit unieke Tiffany glaskapje is geïnspireerd op deze vernieuwende kunststroming, die zich manifesteerde tussen ca. 1910-1940. De Amsterdamse School wordt ook wel gezien als de Nederlandse variant van de Art Deco stijl. De paraboolvorm is een veelgebruikte vorm binnen de Amsterdamse School stijl en is daarom als uitgangspunt genomen bij het ontwerp. De ongewone vorm maakt de lamp een ware blikvanger met de warme tinten parelmoer, crème en bruin (met een tikkeltje diep-paars) als fraaie combinatie.

Het strakke en stoere armatuur zorgt voor een bijzonder geheel met de lamp. Dit bronzen armatuur is vierkant en vormt zo een uniek samenspel met de Parabola. Het armatuur kan zowel als up- en downlighter geplaatst worden. Mooi voor in een hal, een trappenhuis of in een woonkamer.

Hoogte 12cm
Breedte 12cm
Diepte 17cm
Beoordelingen (0)
Tiffany Wandlamp Parabola Quadrat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tiffany Wandlamp Parabola Quadrat


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items