opc_loader

Tiffany Wandlamp / Plafonnière Lovely Parabola small 2

wordt geleverd incl Ledverlichting

Vóór 15:00 besteld, binnen 48 uur geleverd

302,00

Gratis verzonden

​​

2 jaar garantie

Gratis ledlamp

Beschrijving

Dit Parabola glaskapje is vervaardigd volgens de Tiffany techniek. Het glas is echter verwarmd en gebogen in de oven. Een prachtige vloeiende vorm is gecreëerd!

Expressionistisch, gebogen lijnen, spitse hoeken en uitbundige, decoratieve elementen: enkele kenmerken van de Amsterdamse School stijl. Dit unieke Tiffany glaskapje is geïnspireerd op deze vernieuwende kunststroming, die zich manifesteerde tussen ca. 1910-1940. De Amsterdamse School wordt ook wel gezien als de Nederlandse variant van de Art Deco stijl. De paraboolvorm is een veelgebruikte vorm binnen de Amsterdamse School stijl en is daarom als uitgangspunt genomen bij het ontwerp. De ongewone vorm maakt de lamp een ware blikvanger met de warme tinten parelmoer, crème en bruin (met een tikkeltje diep-paars) als fraaie combinatie. Ook verkrijgbaar als wandlamp, complete hanglamp en tafellamp.

Het zwarte armatuur met twee lichten biedt verschillende mogelijkheden in één. De Tiffany lampenkap kan door de montageplaat creatief in alle richtingen geplaatst worden. Het is ook mogelijk het armatuur aan het plafond te bevestigen. Uitermate geschikt om als spotlight op een balk, een ornament of een kunstwerk te richten.

Het armatuur is 80 cm breed.

het op: het armatuur wordt zonder snoer geleverd.

Beoordelingen (0)
Tiffany Wandlamp / Plafonnière Lovely Parabola small 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tiffany Wandlamp / Plafonnière Lovely Parabola small 2


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: